Anti stress Bootcamp Oss

Gezocht! 50 mensen die zonder stress, spanning en onrust willen leven. Lees hier alles over jouw Anti Stress Bootcamp.


Nieuwe datum volgt

ANTI STRESS BOOTCAMP
In My Life Plaza te Oss

Ervaar onder professionele begeleiding van Hans de Waard (Fysiotherapeut, Life coach en ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release) en Theo Smits  (Life coach en ontwikkelaar van diverse yogavormen) de unieke bevrijdende combinatie van
Body Mind Release en Yoga.

 

Direct voelbaar resultaat

Dit is jouw kans om met jezelf aan de slag gaan en de innerlijke oorzaak van stress, spanning en onrust effectief los te laten en met hernieuwde kracht balans en energie in het leven te staan. Stop stress, spanning en onrust in jouw leven en doe nu mee met onze Anti Stress Bootcamp.

Schrijf je hier in.

MAXIMAAL 50 DEELNEMERS
Vol = Vol

Lokatie: My Life Plaza | Teugenaarsstraat 1 te Oss
Tijd: van 10.00 - 12.00 (zaal open 09.30 uur)
Kosten €39,- p.p.


Wij worden allemaal wel eens geconfronteerd met vervelende gebeurtenissen in ons leven zoals ruzie in de familie, relatieproblemen, werkdruk, ontslag, financiële problemen, etc. Dat kan gevoelens veroorzaken van stress, spanning en onrust.

Iedereen weet dat langdurig rondlopen met dit soort gevoelens niet goed is voor ons. In veel gevallen kan jouw huisarts hier geen directe onderliggende medische oorzaak aan koppelen. De oorzaak wordt dan gezocht in jouw gedrag of vervelende stressvolle en traumatische  situaties waarin jij je bevindt of welke jij hebt meegemaakt.

Dan volgen de begrijpelijke en logische tips: Neem wat meer tijd voor jezelf, ontspan, zoek een hobby/sport of ga naar een deskundige voor het verwerken van eventueel verlies, trauma of bespreken van jouw problemen.

Soms krijg je onderdrukkende ‘medicijnen’ mee die je helpen de dag door te komen. De daadwerkelijke oorzaak wordt daarmee niet aangepakt.

‘Wat nu?’, vraag jij je af. Wat moet ik doen om mijzelf weer ontspannen te voelen, meer energie te krijgen,  gelukkig te worden, weer doel in mijn leven te ervaren en een stap te maken?

ANTI STRESS BOOTCAMP

Onze Anti stress Bootcamp biedt jou een uniek combinatie van Body Mind Release & Yoga en kan jou hierbij uitstekend ondersteunen.

Body Mind Release | Pakt direct de innerlijke oorzaak van stress, spanning en onrust aan.

De mate waarop jij stress, spanning en onrust ervaart blijkt vaak direct terug te voeren naar de emotionele en mentale ‘ballast’ die jij met je meedraagt. Denk hierbij aan beperkende emoties, gevoelens, angsten en overtuigingen.

Binnen de BMR hebben wij de mogelijke innerlijke oorzaak van jouw klachten volledig in kaart gebracht en kunnen wij deze gericht voor je uittesten.

Vervolgens leren wij jou met om behulp van onze unieke loslaatmethodes deze ballast zelfstandig los te laten en positieve gevoelens zoals vertrouwen, levensvreugde, doel, positiviteit, etc. weer terug te halen. Zo ontspan je, word jij stressbestendiger en kun jij tevens met meer zelfvertrouwen omgaan met de veranderingen die het leven met zich meebrengt.

Yoga | Geeft meer balans, rust en energie in jouw leven.

Yoga leert je jouw geest, gevoel en lichaam structureel te beheersen.

Yoga helpt je jouw jouw hoofd leeg te maken en is de ideale bewegingsvorm om jouw fysieke en mentale balans te behouden.


 

BMR en Yoga | De ideale ANTI STRESS - combinatie

In deze Bootcamp kun jij zelf ervaren hoe beide vormen elkaar volledig aanvullen voor het maximale resultaat.

Tijdens deze Anti Stress Bootcamp ga jij direct aan de slag om het stress level naar beneden te brengen en ontwikkel je een positieve mindset. Je leert werken met de effectieve Body Mind Release technieken en doet actief mee met Yoga. Na deze Anti Stress Bootcamp heb jij het gevoel dat je actief hebt gewerkt en een belangrijke positieve stap gemaakt hebt in jouw leven. Jouw hoofd is leeg en je bent ontspannen.

Dus pak die kans en doe mee. Schrijf je hier in.