Ontspan jouw lichaam en geest | Body Mind Release consult

Onder professionele begeleiding zelfstandig loslaten en jezelf weer positief opbouwen met de Body Mind Release methode.


Met de Body Mind Release methode leer jij gericht jouw beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten los te laten en jouw positieve gevoelens weer terug te halen. Hierdoor ervaar je snel minder stress, meer energie en levensvreugde. Je irriteert je minder snel en reageert meer in balans. De wijze waarop jij in het leven staat wordt echt op alle vlakken positiever. Body Mind Release is breed inzetbaar omdat wij de innerlijke oorzaak van levensklachten volledig in kaart hebben gebracht en deze gericht voor jou kunnen uittesten.

Prachtige beloftes maar het persoonlijke resultaat is het enige wat telt voor jou. Ik zie elke dag wat Body Mind Release doet met mensen. Een BMR traject bestaat uit zes persoonlijke consulten en duurt zes weken waarin jij gericht dagelijks met jezelf aan de slag gaat. Al binnen een paar dagen ervaar jij een duidelijke verbetering van jouw situatie en klachten.

Bewezen effectief!
Loslaten met de BMR methode blijkt bewezen effectief. Subjectief onderzoek laat 93% positieve resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst, piekeren, gedragsproblemen, angsten, doelloosheid, gevoel vast te zitten, onverwerkte trauma's en veel andere stress - gerelateerde fysieke en mentale klachten. Onze clienten waarderen ( 0-10) de effectiviteit van onze behandeling met een 9,1!

Binnen de BMR methode hebben wij de mogelijke innerlijke oorzaak van jouw klachten volledig in kaart gebracht en kunnen wij deze gericht voor jou uittesten.

BMR traject bestaande uit zes sessies
Tijdens de eerste sessie bespreken wij samen jouw klachten, krijg jij inzicht over de innerlijke oorzaak van deze klachten en wordt een plan opgesteld met duidelijke doelstellingen. Dit plan ondertekenen wij samen conform de eisen van het Wkkgz.

Vervolgens leer jij gericht vastzittende emoties, gevoelens, angsten en beperkende overtuigingen zelfstandig los te laten.

Wekelijks worden de vorderingen besproken en krijg jij nieuw 'huiswerk'. Na elke sessie weet jij wat jij de komende week zelfstandig mag doen en vooral waarom.

Vervolgens ga jij tweemaal daags gedurende vijf - tien minuten aan de slag met het gericht loslaten van ballast en eventueel terughalen van jouw positieve gevoelens. Je zult merken dat dit prima te doen is. De beloning voor jouw inspanningen is er ook naar.

Gaandeweg het traject voel jij je als het goed is echt al een stuk beter. Je ervaart afhankelijk van jouw initiele klachten meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning, balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijd, minder afhankelijk en kunt weer genieten.

Een belangrijk deel van jouw ballast ben je dan definitief kwijt. Vergelijkbaar met een kind dat net staat, heb jij dan nog een weg te gaan. Je moet je balans nog vinden en nieuwe hobbels op jouw weg met vertrouwen nemen. Na dit traject weet je hoe jij jezelf met deze BMR methode daarin blijvend kunt ondersteunen.

Waarom duurt een BMR traject vier tot zes weken?
Loslaten van ballast en het terughalen van positieve gevoelens kost gewoon even tijd. Dit komt omdat het lichaam de eventueel vastzittende emoties en gevoelens geleidelijk aan prijsgeeft. Vergelijk een beperkend gevoel zoals ‘schaamte’ eens met een stokje. Wanneer dit ‘stokje’ als gevolg van een situatie in jouw lichaam komt verkrampt het weefsel (spieren, organen, etc.) eromheen. Hierdoor kun jij dit gevoel van schaamte niet zomaar loslaten.

Elke keer wanneer jij dit beperkende gevoel met de BMR methode loslaat, breekt er als het ware een stukje van het stokje af. Hierdoor kan jouw weefsel wat meer ontspannen en weer een stukje ‘schaamte ‘prijsgeven. Dit kun jij dan weer loslaten.  Ook het terughalen van positieve gevoelens gaat stap voor stap.

Het komt goed. Maar dan moet je er wel komen. Daarom gun jezelf die zes weken om jouw Body en Mind goed op te schonen en jezelf weer op te bouwen. Na deze zes weken kun jij jezelf blijvend positief ondersteunen met deze methode.

Voor wie?
Body Mind Release blijkt zeer effectief bij:

 • Allerlei angsten
 • Gevoelens van afwijzing, falen, onzekerheid of niet goed genoeg voelen.
 • Afhankelijkheid
 • Negatieve gedachten
 • Gevoel vast te zitten
 • Onverwerkte trauma's
 • Gevoelens van stress, spanning en onrust
 • Gedragsproblemen
 • Burn-out
 • Vermoeidheidsklachten
 • Fysieke klachten
 • Gebrek aan levensvreugde, passie, doel, eigen liefde, vastberadenheid, etc.

Kosten
De kosten van een BMR traject variëren per BMR therapeut. Raadpleeg daarvoor de betreffende therapeut. Bij Hans de Waard - ontwikkelaar van deze methode zijn de kosten als volgt:

 • Een los BMR consult: €105,- (Incl. materiaal).
 • Volledig BMR traject aanbieding bestaande uit zes sessies: €525,-

"De resultaten zijn opmerkelijk: mensen ervaren beduidend minder stress, meer kracht en zelfbewustzijn. Gezondheidsklachten nemen sterk af en belangrijker: mensen gaan keuzes maken die beter bij ze passen, waardoor er meer verandert ten positieve dan alleen een verbetering van de gezondheid." Guus van Wietingen, Bedrijfsarts.

Gratis intake gesprek/consult
Wil jij je weer goed voelen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek. 0412 - 655987. Of stuur mij een email.

 

Wordt een BMR behandeling vergoed door zorgverzekeraars?
Wanneer jouw BMR therapeut aangesloten is bij een erkende beroepsorganisatie en jij een aanvullende ziektekostenverzekering hebt, wordt een behandeling o.v.v. een natuurgeneeskundig consult deels of in zijn geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering en betreffende BMR therapeut.

Het komt goed. Maar dan moet jij er wel komen.

 


Note: Raadpleeg altijd eerst een arts bij fysieke en/of psychische klachten.