Zondag 29 januari | My Life Bootcamp te Oss

My Life Bootcamp helpt je anders te leven voor meer energie en een fijn, ontspannen en gezonder leven.


Ervaar onder professionele begeleiding van Hans de Waard (Fysiotherapeut, Life coach en ontwikkelaar van de Jassentechniek en Body Mind Release) en Theo Smits (Life coach en ontwikkelaar van diverse yogavormen) de unieke levensveranderende combinatie van Body Mind Release & Yoga.

Direct voelbaar resultaat
Dit is jouw kans om een echt met jezelf aan de slag gaan. Pak zelf de innerlijke oorzaak van spanning, stress, burn-out, somberheid, angst, vermoeidheid en vele andere lichamelijke en mentale klachten effectief aan. Hierdoor sta je snel met hernieuwde levensenergie en een ontspannen Body & Mind in het leven.

Live different en doe mee met onze My Life Bootcamp.

Schrijf je hier in.

Maximaal 50 deelnemers
Vol = Vol

Lokatie: My Life Plaza | Teugenaarsstraat 1 te Oss
Tijd: van 10.00 - 12.30 (zaal open 09.30 uur)
Kosten €39,- p.p.


Hoe jij je voelt, denkt, handelt en reageert op veranderingen en de mensen om jou heen wordt hoofdzakelijk bepaalt door de emotionele en mentale ballast die jij met je meedraagt. Denkt hierbij aan emoties, gevoelens, beperkende overtuigingen en angsten.

Deze ballast veroorzaakt allerlei fysieke en mentale klachten alsook sociale problemen waar jij je wellicht zorgen over maakt. In veel gevallen kan jouw huisarts hier geen directe onderliggende medische oorzaak aan koppelen. De oorzaak wordt dan gezocht in uw gedrag of vervelende stressvolle en traumatische  situaties waarin jij je bevindt of welke jij hebt meegemaakt.

Dan volgen de begrijpelijke en algemene logische tips: Neem wat meer tijd voor jezelf, ontspan, zoek een hobby/sport, ga op dieet, stop met jouw verslaving of ga naar een deskundige voor het verwerken van jouw verlies, trauma of bespreken van jouw sociale problemen. Jij wordt namelijk gevraagd wat ‘anders’ te gaan doen.

Soms krijg je onderdrukkende ‘medicijnen’ mee die jou helpen de dag door te komen. De daadwerkelijke oorzaak wordt daarmee niet aangepakt. Wel of niet gerustgesteld, keer je terug naar jouw leven. Er is nog niets veranderd. Je hebt nog steeds dezelfde klachten, gedragingen en problemen.

‘Wat nu?’, vraag jij je af. Wat moet ik doen om mijzelf weer goed te voelen, meer energie te krijgen, gelukkig te worden, weer doel in mijn leven te ervaren en een stap te maken?

My Life Bootcamp
Onze My Life Bootcamp biedt jou een uniek combinatie van Body Mind Release & Yoga en kan jou hierbij uitstekend ondersteunen.

Body Mind Release methode | Pakt direct de innerlijke oorzaak van jouw klachten aan.
Nogmaals, de oorzaak van veel klachten, blijkt vaak terug te voeren naar de emotionele en mentale ‘ballast’ die jij met je meedraagt.

Binnen de BMR methode hebben wij de mogelijke innerlijke oorzaak van jouw klachten volledig in kaart gebracht en kunnen wij deze gericht voor jou uittesten.

Vervolgens leren wij jou deze ballast met behulp van onze unieke loslaatmethodes zelfstandig los te laten en positieve gevoelens zoals vertrouwen, levensvreugde, doel, positiviteit, etc. weer terug te halen.

Zo ontspan je, denk jij minder, word jij stressbestendiger en kun jij tevens met meer zelfvertrouwen omgaan met de veranderingen die het leven met zich meebrengt.

Yoga | Geeft meer balans, rust en energie in jouw leven.

Yoga leert je jouw geest, gevoel en lichaam structureel te beheersen.

Yoga helpt je jouw hoofd leeg te maken en is de ideale bewegingsvorm om jouw fysieke en mentale balans te behouden.


BMR en Yoga | De ideale levensveranderende combinatie
In deze Bootcamp kun jij zelf ervaren hoe beide vormen elkaar volledig aanvullen voor een maximale blijvend resultaat.

Tijdens deze My Life Bootcamp krijg je de essentiële bewustwording en ga jij direct met jezelf aan de slag. Je leert werken met de effectieve Body Mind Release technieken en doet actief mee met Yoga. Na deze My Life Bootcamp heb jij het gevoel dat je actief hebt gewerkt en tegelijkertijd een belangrijke positieve stap gemaakt hebt in jouw leven. Jouw hoofd is leeg en je bent ontspannen.

Kosten voor deze My Life Bootcamp zijn €39,- p.p.

Het komt goed. Maar dan moet jij wel in beweging komen!
Dus pak die kans en doe mee. Schrijf je hier in.