Opleiding therapeut | Erkende opleidingen HBO

Zoek jij een opleiding tot therapeut op HBO niveau? Met deze erkende opleidingen leer jij op professionele wijze cliënten te begeleiden in het effectief aanpakken van hun klachten.


ERKENDE OPLEIDINGEN TOT THERAPEUT OP HBO NIVEAU

Steeds meer therapeuten zoeken een wetenschappelijk onderbouwde opleiding om veel voorkomende levensklachten effectief en duurzaam aan te pakken. Minder praten, meer doen! Help jouw cliënten op professionele wijze de innerlijke oorzaak van hun fysieke en mentale klachten snel en doelgericht los te laten en het positieve weer terug te halen!

erkende-opleidingen-alternatieve-geneeswijzenAl onze therapeut opleidingen zijn geaccrediteerd als bij - en nascholing door verschillende beroepsorganisaties. Zoals de BATC, FAGT, LVNG, VBAG en de NVST. De KTNO heeft elke opleiding op HBO niveau gewaardeerd. Tevens zijn wij als opleidingsinstituut een CRKBO geregistreerde instelling en hebben wij een scholingsovereenkomst met het UWV. Dat betekent dat werkzoekenden met het juiste opleidingsniveau zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor onze erkende therapeut opleidingen op HBO niveau.

Hier vind jij onze erkende en geaccrediteerde therapeut opleidingen op HBO niveau.


BODY MIND RELEASE THERAPEUT OPLEIDING | THE BEST OF BOTH WORLDS

Lees hier alles over onze opleiding tot loslaatspecialistIn deze zesdaagse topopleiding tot Body Mind Release therapeut leer jij jouw cliënten als expert professioneel te begeleiden in het zelfstandig en gericht loslaten van beperkende emoties, gevoelens (Body Release) angsten en overtuigingen (Mind Release). Tevens help jij hun met het terughalen van het positieve in hun leven.

Dit doe jij door het geven van inzicht, opstellen van een 'behandelplan', het gericht uittesten van oorzakelijke ballast, coaching en het aanleren van deze unieke BMR loslaat - en opbouwmethode.

The best of both worlds?
BMR biedt jou een goede wetenschappelijke en logische onderbouwing van de methodiek en de te verwachten resultaten in combinatie met een bewezen effectieve alternatieve aanpak!

"De resultaten zijn opmerkelijk: mensen ervaren beduidend minder stress, meer kracht en zelfbewustzijn. Gezondheidsklachten nemen sterk af en belangrijker: mensen gaan keuzes maken die beter bij ze passen, waardoor er meer verandert ten positieve dan alleen een verbetering van de gezondheid." Guus van Wietingen, Bedrijfsarts.

Met deze topopleiding maak jij als therapeut echt het verschil! Deze methodiek is bewezen effectief! Subjectief onderzoek laat > 93% positieve resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, onzekerheid, angst en piekeren. Body Mind Release wordt daarom veelvuldig als een verzuiminterventie voorgeschreven door bedrijfsartsen en bedrijfspsychologen.

 

 


JASSENTECHNIEK THERAPEUT OPLEIDING

Erkende opleidingen Jassentechniek en Body Mind Release In deze bijzondere vijfdaagse opleiding tot Jassentechniek therapeut beheers jij alle tools om de ballast - die jouw client bij zich draagt - als metaforische jassen uit te trekken.

Ook leer jij zware belastende energetische invloeden die op jou client inwerken te herkennen, uit te testen en effectief te verwijderen. Als Jassentechniek therapeut ben je een ware expert in loslaten.

Lees meer over de opleiding tot Jassentechniek therapeut op de site van de Jassentechniek.

Hier een van de vele recensies van therapeuten die deze opleiding hebben gevolgd:
"De Jassentechniek behandelingen voegen voor mij iets unieks toe in mijn praktijk, je ruimt namelijk echt ballast op en je krijgt nieuwe inzichten en daardoor een compleet nieuwe visie op het leven. Het is geweldig om te zien hoe mensen zoveel beter de deur uit gaan dan dat ze binnen kwamen". Carola Groen


JASSENTECHNIEK HEALING THERAPEUT OPLEIDING

Leer met jouw helende vermogens clienten te behandelenIn deze driedaagse opleiding versterk jij jouw gevoel en intuïtie. Je leert met jouw helende vermogens op professionele wijze verstoringen en blokkades in het fysieke en energetische systeem van jou client op te sporen en te verwijderen.

Lees meer over de opleiding tot Jassentechniek Healing therapeut op de site van de Jassentechniek meer over !

Hier een van de vele recensies van therapeuten die deze opleiding hebben gevolgd:
"Ikzelf heb Jassentechniek en Jassentechniek - Healing ondervonden als het grootste geschenk wat ik ooit heb mogen ontvangen. Ik ben nu bevrijd van al mijn verdriet en pijn waar ik dagelijks mee rond liep. Zelfs mijn grootste angsten zijn geheel verdwenen! Het doel waar ik nu naar streef, is dat ik nu binnen mijn natuurgeneeskundig praktijk zelf vele mensen, kan en mag bevrijden van hun verdriet, trauma's, stress en vastzittende patronen". Gerdy van Boxtel


BEGELEIDING STARTENDE THERAPEUTEN
Jassentechniek & Body Mind Release Nederland biedt niet alleen een erkende opleiding tot therapeut op HBO niveau. Wij ondersteunen jou tevens te voldoen aan alle Wkkgz verplichtingen om een eigen praktijk als therapeut te starten.